© 2021 Sammenslutningen af Vinduespudsere ApS

Vil du have flere kunder?

Så skriv til os for uforpligtende snak. 

 

 


Sammenslutningen af Vinduespudsere

Hvem er vi?

Sammenslutning af Vinduespudsere ApS
c/o 7it ApS
Naverland 2
2600 Glostrup
CVR: 36945869
Tlf: +45 42160748


Er du vinduespudser og vil vide mere om hvad Sammenslutningen kan gøre for dig, så klik på Vinduespudser i menuen.

 

Hos Sammenslutningen af Vinduespudsere foregår alt digitalt. Både fordi det er praktisk, men også fordi det er godt for miljøet. Det er også derfor vi støtter op om MiljøvenligPakning.

Miljøvenligpakning

 

Vores historie - klik og læs mere...

Grundlaget for Sammenslutningen af Vinduespudsere opstod i 2004 da Polermestrene, en vinduespudservirksomhed med mange år på bagen, indså at fremtidig markedsføring ikke var telefonbøger og flyers.

John Jørgensen fra Polermestrene indledte derfor et samarbejde med 7it ApS, en IT virksomhed ejet af Tonny Lippert og Ruben Jusiong, omkring markedsføring på nettet. I løbet af ganske kort tid, blev det muligt for Polermestrene helt at droppe telefonbogs annoncerne.

"Vi har været igennem mange former for markedsføring, men véd i dag, at det er gennem internettet, kunderne kommer. Samarbejdet med 7it har givet os en stærk position på Google i det område, vi dækker." - udtaler Polermester John Jørgensen

Samarbejdet blev i 2010 udvidet til at omfatte andre vinduespudsere i hele Danmark, med fremtidige planer om også at udvide til andre lande.

På den måde opstod Danmarks nok første deleøkonomiske netværk for vinduespudsere.

i 2017 indgik Sammenslutningen af Vinduespudsere et samarbejde med Vores Service Butler, hvilket gav os mulighed for at udvide med flere services som fx tagrenderens, trappevask, maler osv. Vi skaffer derfor i dag kundeemner til mange forskellige fagområder, men her koncentrerer vi os om vinduespudsere og det de beskæftiger sig med 😃.

Hvad er et deleøkonomisk netværk? - klik og læs mere...

Deleøkonomi beskrives som "et redskab, en arbejdsmetode og et mindset til at effektivt udnytte forskellige ressourcer og aktiver". Da det kun er de færreste vinduespudsere, der har økonomien til at begå sig i en moderne IT verden og være i stand til konkurrere med de store spillere, giver det god mening at benytte sig af deleøkonomi på især IT området.

Som partner i Sammenslutningen af Vinduespudsere, har du som vinduespudser mulighed for at styre dine IT udgifter, ved kun at betale for de kundeemner du modtager, samt ved at drage nytte af den erfaring og viden som Sammenslutningen har. Man kan hurtigt bruge 10 tusinde kroner om måneden på vinduespudsnings annoncer, uden at få noget som helst igen.

Med deleøkonomi sikrer Sammenslutningen af Vinduespudsere, at du får værdi for pengene ved at flere vinduespudsere sammen deles om udgifterne, men stadig har egne kunder.

Hvis du vil vide mere om fordelene ved at være med i denne form for deleøkonomi, så udfyld formularen og du vil høre fra os snarest.

Hvorfor en sammenslutning? - klik og læs mere...

På baggrund af det deleøkonomiske samarbejde, der begyndte med samarbejdet mellem 7it og Polermestrene, er der skabt et netværkssamarbejde af vinduespudsere, der – ud over at give alle en stærk position på Google – ganske enkelt giver flere kunder og et stærkt vinduespudser brand.

Med de mange dygtige partnere, er Sammenslutnignen af Vinduespudsere og Vores Service Butler nogle stærke brands som anvendes i hele Danmark, og sammen når vi mere end den enkelte kan alene. Når kundeemner kommer ind på en af sammenslutningens hjemmesider eller via en af vores andre markedsføringskanaler, vil de automatisk blive sendt videre til en vinduespudser i det område kunden ønsker pudset.

Hvis du ønsker at læse mere om vores brand og hvordan det også kan påvirke din egen hjemmeside, så læs mere herinde om muligheden for at blive medlem af Sammenslutningen af Vinduespudsere.

7it ApS - Software og Udvikling - klik og læs mere...

7it ApS er en it-virksomhed, ejet af Tonny Lippert og Ruben Jusiong. Siden 2000 har 7it arbejdet med forskellige former for it og er specialiseret i søgemaskineoptimering, annoncering på nettet og udvikling af software.

7it ApS kan hjælpe med alle former for markedsføring, der handler om "Synlig På Nettet", hjemmesider, søgemaskineoptimering, Google-annoncering, analyse af hjemmesider, besøgende og købsadfærd. Derudover kan de hjælpe med f.eks. integration af data fra hjemmeside direkte i regnskabsprogram, eller automatisering af trivielle administrative opgaver.

Med deres store erfaring på vinduespudser området, er 7it en stærk partner for landets vinduespudsere.

I 2013 udvider 7it med yderligere arbejdsområder, primært med fokus på udvikling af software (i daglig tale robotter eller myrer), der automatiserer trivielle og langsommelige arbejdsprocesser. "Vi har udviklet flere løsninger der ikke bare har sparet vores kunder for mange penge, men også sparet dem for nedslidte medarbejdere." - udtaler Direktør Ruben Jusiong

 

 

Webmaster - 7it
© 2021 Sammenslutningen af Vinduespudsere ApS