© 2023 Sammenslutningen af Vinduespudsere ApS

Få et tilbud på Vinduespolering
Indtast dit postnummer 

 

 

Ønsker du et tilbud på vinduespolering?

Udfyld venligst din postnummer til højre --->>

Sammenslutningen af Vinduespudsere ApS er en sammenslutning af vinduespudsere i hele Danmark. Vi har til formål at hjælpe kunder i hele Danmark med at finde frem til de gode professionelle vinduespudsere samt at gøre det muligt for vinduespudserne at finde frem til kunderne uden at de skal koncentrere sig om markedsføring.

Vinduespudserne kan i stedet bruge deres tid på at pudse vinduer, og at yde den optimale service til deres kunder.

Vil du bestille vinduespolering?

STEP 1 - Tast dit postnummer i feltet til højre.

STEP 2 - Udfylde dine kontaktdata

STEP 3 - Skriv gerne hvad du har af ruder, hustype og andet der kan hjælpe vinduespudseren med at give dig det rigtige tilbud.

Se vores video nederst for hvordan du tæller dine ruder.

Som privatperson har du i flere år nu kunnet vinduespolering fra i SKAT. Det kan hjælpe dig til at sparer op til en tredjedel af udgiften til vinduespudseren.

Vinduespolering for erhverv - klik og læs mere...

Erhvervskunder, offentlige eller private virksomheder samt foreninger, har som regel særlige krav til vinduespudsning. Det er derfor vigtig at få den helt rigtige aftale på plads. Sammenslutningen af Vinduespudsere arbejder med de bedste vinduespudsere i landet.

Vi klarer også landsdækkende virksomheder - klik og læs mere...

Mange landdækkende virksomheder har svært ved at få en samlet aftale vinduespolering. Sammenslutningen af Vinduespudsere ApS kan tilbyde attraktive landsdækkende aftaler for virksomheder, da vi har vinduespudsere i hele Danmark.


Arrrg - 'Jeg gider ikke pudse vinduer!'


Webmaster - 7it
© 2023 Sammenslutningen af Vinduespudsere ApS